Tlf.: +4586613622  - Sticka ett mail till kundtjänst (salg@broendum-elektro.dk)

Vitvaror Reservdelar


Reservdelar till vitvaror - stort urval av reservdelar och tillbehör till alla märken. Använd sökrutan eller kategorierna nedan för att navigera i vårt sortiment

 
Brøndum Elektro erbjuder ett stort urval av reservdelar till bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, ugnar och torktumlare mm.
 

Beställ före kl. 16.00 - og vi skickar samma dag (endast lager).
Behöver du hjälp med att hitta en reservdel, skicka oss en förfrågan via e-post.

Vitvaror reservdelar Online

När vitvarorna inte fungerar som de ska så kan man minst sagt sitta i klistret, och då handlar det inte om klistret som inte lyckas foga ihop delar som lossnat från kyl och frys. Idag behöver man inte köpa nytt då man med hjälp av vitvaror reservdelar får en maskin eller apparat som fungerar lika fint som då den var ny. Det här sparar tid och pengar, och det är även ett sätt att vara med och påverka miljön på ett positivt sätt. Nu gäller det dock att få rätt hjälp, rätt del, och att få leveransen i tid, innan klistret ger vika…

Nytt eller reservdelar

Det första du bör betänka är förstås om det går att reparera eller om du ska köpa nytt. Man bör aldrig chansa på vitvaror reservdelar i hopp om att det hela kommer att lösa sig. Det är klart, är man den ständige fixaren som alltid har behov av lite extra delar i verkstaden så kanske det inte spelar någon roll om man skaffar en pump som man sedan inte använder. För den som inte själv kommer att genomföra reparation av vitvaran så är det mycket viktigt att först få rätt bedömning. En enkel diskkorg kan man lätt byta ut, men en del av torktumlarens elektronik skaffar man först då man vet precis hur denna med hjälp av en certifierad hantverkare ska bytas ut.

Snabba lösningar

Det ska inte ta ljusår att få fram en reservdel åt en vitvara, och om det kommer att göra det så ska du få veta det på en gång. Snabba lösningar är viktiga eftersom du knappast kan vänta i veckor på att din kyl, frys, torktumlare och andra viktiga elektriska apparater ska fungera igen. Hos oss finner du snabbt lösningarna och de delar som du behöver anländer snabbt. Det finns de som menar att det är märkligt hur snabbt det kan gå att få sina reservdelar från Danmark då lokala firmor aldrig tycks komma till skott. Vi vet att det inte alls är märkligt. Det hela handlar om att ha rätt erfarenhet så att kunden får rätt del utan förseningar.

Kunskap som du kan lita på

Brøndum Elektro har mer än 20 års erfarenhet av reservdelar för elektriska apparater. Vi har den kunskap som krävs om de olika märkena, och vi kan erbjuda de vitvaror reservdelar som du behöver just nu. Allting finns här, direkt online, dygnet runt. Dessutom får du stöd via vår kundtjänst där du alltid kan ställa generella frågor eller ta reda på mer om en specifik produkt eller vara. Vårt mål är att hjälpa dig snabbt och effektivt. Du kommer enkelt att se om den del du söker efter finns i vårt välsorterade sortiment och om du inte finner den så kan du alltid kontakta oss via mejl eller telefon för att se vad som kan göras. Hos oss är tillbehör och reservdelar till vitvaror en enkel sak där hög kvalitet och hyggliga priser är en självklarhet.

Reservdelar för alla vitvaror-märken: Aeg, Ariston, Asko, Atlas, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Candy, Electrolux, Gaggenau, Gorenje, Gram, Haka, Hoover, Husqvarna, Indesit, LG, Liebherr, Miele, Nyborg, Samsung, Siemens, Smeg, Voss, Vølund, Wasco, Whirlpool, Zanussi och många fler.

Brøndum Elektro - Tagtækkervej 21, 8800 Viborg - CVR 1362 1888 - Tlf +45 86 61 36 22 - Fax +45 86 61 36 82 - Mail salg@broendum-elektro.dk - Villkor