Tlf.: +4586613622  - Sticka ett mail till kundtjänst (salg@broendum-elektro.dk)

Reservdelar för fläkt

När köksfläkten inte fungerar

När matoset ligger som en dimma över ditt hem så vet du att köksfläkten inte gör sitt jobb. Det gäller att göra något åt saken snabbt innan lukten får dig att vilja äta på restaurang för resten av livet. Det kan finnas flera orsaker till att en köksfläkt inte fungerar och för de flesta så blir ett besök av en elektriker det första steget till att klura ut vad som har gått snett. Det är ganska vanligt att det bara krävs fläkt reservdelar som nya filter för att harmoni och ren luft ska bli vardag igen, men ibland så kanske man blir tvungen att byta ut hela fläkten. I och med att det finns olika konstruktioner av köksfläktar så är det mycket viktigt att man har klart för sig precis vilken eller vilka delar som orsakar problemen. Är det elektroniken som strular eller är det bara ett enkelt byte av kåpa som ska till för att utsuget av matos ska bli effektivt igen?

Byta kolfilter

Liksom är fallet med alla hushållsmaskiner så kan rätt typ av underhåll leda till att fläktar håller längre. Vi erbjuder fläkt reservdelar som du kan skaffa innan problem har uppstått. När det inte längre går att rengöra kolfilter så kan det vara dags att skaffa nytt. Det här är en mindre kostnad som dessutom leder till besparingar då fläkten kan jobba på rätt sätt. Hör gärna av dig med frågor omkring din fläkt. Vi har mer än 20 års erfarenhet av reparationer av elektriska apparater, och vi ger dig gärna tips och råd som gäller din specifika situation.

Brøndum Elektro - Tagtækkervej 21, 8800 Viborg - CVR 1362 1888 - Tlf +45 86 61 36 22 - Fax +45 86 61 36 82 - Mail salg@broendum-elektro.dk - Villkor